Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na zahtjev tužiteljstva

Blokirana imovina osumnjičenog Nasera Keljmendija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud Bosne i Hercegovine u petak je donio odluku kojom je blokirao nepokretnu imovinu Nasera Keljmendija osumnjičenog da predvodi jednu od najorganiziranijih kriminalnih skupina na Balkanu.

Odluka o zabrani prometovanja nekretnina u Keljmendijevom vlasništvu koje se nalaze na teritoriju BiH donesena je na zahtjev Tužiteljstva BiH upućenog sudu 13. svibnja.

Kako prenose lokalni mediji u BiH, riječ je o šest nekretnina, uglavnom stanova ali i luskuznih kuća te o jednom hotelu u sarajevskom pregrađu Ilidža.

>> Najtraženiji balkanski narkobos u rukama kosovske policije!

Keljmendi je pod istragom Tužiteljstva BiH zbog sumnje da je umiješan u organizirani kriminal, uključujući trgovinu drogom te pokušaj ubojstva.

Keljmendi je iz BiH pobjegao u proljeće 2012. uoči policijske akcije u kojoj je razbijena njegova kriminalna skupina a na temelju međunarodne tjeralice koja je za njim raspisana uhićen je ranije ovog mjeseca na Kosovu.

Keljmedni je trenutačno u pritvoru u Prištini a vlasti BiH kosovskom su pravosuđu proslijedile zahtjev za izručenje kako bi mu se sudilo u Sarajevu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Donika Gervalla-Schwarz Zlosutna izjava Zastrašujuće upozorenje političarke: "Doći će do novog rata na Balkanu"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene