Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Blizanke se mijenjale na poslovima pa optužene za prijevaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanku koja je radila kao odvjetnica, a povremeno i kao sutkinja, na poslu je zamjenjivala sestra blizanka kako ne bi izgubila honorar za dva istodobna angažmana.

Blizanke s talijanskog sjevera optužene su za prijevaru i bit će im suđeno u siječnju, izvijestio je milanski list 'Corriere della Sera'.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

Jedna od blizanki, Gabriella, po zanimanju je odvjetnica, ali je povremeno radila kao pomoćna sutkinja kada su suci bili preopterećeni.

Kada je Gabriella pozvana da bude zamjenski sudac, svojim je branjenicima 'podmetnula' sestru Patriziju da je zamijeni na parnicama. Jedan od problema jest u tome što Patrizia nije pravnica, ali je svoje usluge klijentima naplaćivala po odvjetničkim tarifama.

Klijenti su ipak otkrili što su sestre učinile i sada ih tuže te traže naknadu štete. Država je sestre optužila za prijevaru, piše list.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene