Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snalažljive djevojke

Blizanke iskoristile svoj izgled: Iz trgovina 'pokrale' robu u vrijednosti 10.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uvijek su bile jednako obučene i nosile istu frizuru stoga ih je teško bilo raspoznati i na nadzornim kamerama.

Policija je uhitila sestre blizanke zbog zloupotrebe svojeg identičnog izgleda. Dvadesetpetogodišnje Penelope i Constance svojim su izgledom uspjele zbuniti osoblje supermarketa te iz trgovina izašle bez da su platile kupljenu robu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba

Huljski napad: Mlađahni razbojnik zaskočio i opljačkao novinarku

Sud je utvrdio kako su djevojke zajedno ulazile u trgovine, a zatim bi jedna u svoju košaricu stavljala jeftine sitnice, dok bi druga svoju punila sa skupim mesom i alkoholom. Sestra sa manjim iznosom platila bi robu, dok bi druga samo izašla pri tom zbunjujući prodavače koji su bili uvjereni kako je bila na blagajni i svoju robu platila.

Uvijek su bile jednako obučene i nosile istu frizuru stoga ih je teško bilo raspoznati i na nadzornim kamerama. Taktiku krađe dobro su razradile jer su, prije nego ih je policija uhitila, iz raznih supermarketa ukrale robu vrijednu više od 10.000 kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene