Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rođendan bez Maddie

Blizanci će dobiti poklone i u ime nestale sestre

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gerry i Kate McCann sutra će proslaviti četvrti rođendan svojih blizanaca, Seana i Amelie, a poklone će im kupiti i u ime sestre Madeleine koja je nestala u svibnju 2007. u Portugalu i još nije pronađena.

Obitelj i njihovi rođaci vesele se zabavi u domu McCannovih u Rothleyju. Prije nekoliko godina, naručili su tortu s brojm četiri i za Madeleine, ali samo nekoliko dana prije planirane proslave, 12. svibnaj djevojčica je oteta iz apartmana u kojem je odsjela s roditeljaima, bratom i sestrom u Praia da Luz u Portugalu, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavljena nova fotografija VIDEO: Tri godine od nestanka Maddie nova snimka Slika nije dostupna Objavio knjigu o Madeleine McCannovi tuže detektiva

McCannovi su odlučili da dan bude poseban za Seana i Amelie, a kako bi to ostvarili darovat će im poklone i u ime njihove sestre koju nisu vidjeli 21 mjesec. 'Kate i Gerry uvijek su pokušali živjeti što je normalnije moguće za blizance. Prošle su godine organizirali veliku rođendansku zabavu za njih, ali kako ni godinu dana kasnije još uvijek nema nikakavog traga za Madeleine, veome je teško. Posebno je bolno jer posljednja rođendanska torta koju su imali za Madeleine imala je na sebi broj četiri', rekao je prijatelj.

>> VIDEO: Posljednji Božić s Maddie

>> Bivši inspektor zarađuje na slučaju Maddie

>> Madeleine McCann viđena na plaži na Mallorci?

Blizanci su bili samo dvije godine kada je Madeleine nestala u svibnju 2007. Uvijek pitaju za svoju sestru. Sljedeće će godine krenuti u malu školu, nešto što Madeleine nije uspjela. 'Teško je, jer bliznaci sada već rade stvari koje je Madeleine trebala, a zbog otmice nikada nije dobila priliku', zaključio je prijatelj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene