Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrt na rock festivalu

Bliski suradnik Davida Camerona pronađen mrtav u javnom WC-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bliski suradnik britanskog premijera Davida Camerona pronađen je mrtav u nedjelju u javnom zahodu na festivalu u Glastonburyju, na jugozapadu Engleske, gdje je preminuo u još nerazjašnjenim okolnostima, objavila je policija.

Tijelo 50-godišnjeg Christophera Shalea otkriveno je oko 11 sati u mobilnom sanitarnom čvoru postavljenom na prostoru rezerviranom za VIP goste festivala, jednog od najvažnijih na engleskoj rock sceni, čiji koncerti na otvorenom privlače svake godine više tisuća osoba.

Christopher Sale, koji je upravljao lokalnom podružnicom Konzervativne stranke, bio je bliski suradnik premijera Davida Camerona koji je izjavio da je 'teško pogođen' njegovom smrću.

'Moja supruga Samantha i ja izgubili smo dragog i bliskog prijatelja", napisao je Cameron u priopćenju.

Pregled tijela i okolnosti smrti 'ukazuju na to da se ne radi o sumnjivom slučaju', objavila je u nedjelju navečer policija.

Organizator festivala Michael Eavis iznio je mogućnost samoubojstva, a spominjana je i mogućnost srčanog udara. 

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

Približno 170.000 gostiju festivala očekivalo se proteklog vikenda u Glastonburyju na kojemu su ove godine nastupili rock skupina Coldplay te Beyonce. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene