Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi s hormonima

Bježeći od zaštitara vozila pješaka na haubi 300-tinjak metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suzanne Gilchrist naletjela je na pješaka Stuarta Morrisa dok je pokušavala pobjeći zaštitaru trgovačkog centra.

Pješak je skočio na poklopac motora, a vozačica u bijegu ga je punom brzinom vozila kroz grad pokušavajući ga prisiliti da siđe s njezina automobila, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Alkohol - 1 Žalio se Policija pješaku oduzela vozačku dozvolu jer je malo popio: "Nije vozio niti je izlazio iz automobila. Samo je pješačio" Slika nije dostupna Ona nastavila voziti Horor u Kaliforniji: Pijana vozačica silovito naletjela na pješaka, tijelo žrtve se raspalo

37-godišnja Suzanne vozila je 22-godišnjeg Stuarta Morrisa na svom automobilu 300-tinjak metara, dok je pokušavala pobjeći zaštitaru trgovačkog centra. U očajničkom pokušaju da se spasi pješak je pokušao razbiti vjetrobransko staklo. Zadobio je ozljede kralježnice, nekoliko modrica te ozljede nogu i prstiju.

'Ona je luda. Kad moja djevojka ima napad hormona, ona samo malo viče, ne pokušava nikoga ubiti.' Vozačica koja se zabila u pješaka i vozila ga na poklopcu motora kroz gradsku gužvu, za ovaj bizarni incident okrivila je svoje hormone.

Sve je počelo raspravom sa zaštitarom jednog trgovačkog centra koji je pokušao porazgovarati s njom o navodnoj krađi čizama. Zaštitar je pokušao otvoriti vrata njezina automobila i oduzeti joj ključeve, ali bilo je prekasno. U trenutku kad je pojurila, na putu joj se našao nesretni prolaznik. Kako bi izbjegao veće ozljede, bio je prisiljen skočiti na haubu, a pomahnitala vozačica je vozila s jedne strane ceste na drugu pokušavajući ga odbaciti s automobila.

>>Pogledajte njezinu dramu pri parkiranju

Incident je završio kad je naletjela na kolonu automobila koji su stajali na semaforu. Kad se automobil zaustavio, nesretni je pješak ustao, te nogom pokušao razbiti vjetrobransko staklo kako bi onemogućio vozačicu da nastavi bijeg.

Čuvar iz trgovačkog centra, koji je cijelo vrijeme trčao za automobilom, pokušao je otvoriti vrata, ali vozačica se zaključala. Na semaforu se upalilo zeleno svjetlo te je Gilchrist pokušala nastaviti bijeg, zajedno s Morrisonom koji je stajao na haubi. U tom trenutku zaštitar je uspio silom otvoriti vrata automobila te nakon kraće borbe s vozačicom, uspio spriječiti ponovni bijeg.

Policija je stigla i uhitila vozačicu, koja se branila kako je trudna i ima hormonalni poremećaj. Također, izjavila je kako je mislila da je u opasnosti od pješaka koji se našao na cesti, te ga je zato udarila. Suzanne Gilchrist osuđena je na četiri godine zatvora nakon što je priznala napad i ugrožavanje života pješaka.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene