Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rambo poginuo u Britaniji

Bježao pred policijom, zabio se u stup i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžer je poginuo u prometnoj nesreći nakon što je razbio Mercedes svojeg oca bježeći od policije, nedaleko od Manchestera.

16-godišnji Rambo Osmanović nalazio se za volanom Mercedesa E270 kada je izgubio kontrolu i zabio se u stup ulične rasvjete. Izletio je kroz prednji vjetrobran, a mrtvozornici su mogli samo proglasiti smrt na licu mjesta, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Sudar u Dvoru pozvani vatrogasci U teškoj prometnoj nesreći automobil u potpunosti izgorio: Tri osobe ozlijeđene Policija Zadržan na liječenju U prometnoj nesreći teško ozlijeđen muškarac iz Slovenije

Tinejdžer se vjerojatno natjeravao s drugim prijateljem koji je vozio Subaru kada ih je opazila policija. Mladić u Subaru je ubrzao i uspio umaći patroli, međutim Osmanović je iz nekog razloga zaustavio svoj automobil te odlučio pričekati policijsko vozilo. Kada se patrola približila, on je naglo pokrenuo Mercedes i ubrzao, očito u želji da se natjerava.

Policija je slijedila automobil, te ga je nakratko izgubila iz vida, no kad su ga opet pronašli imali su što za vidjeti. Vozilo je bilo potpuno smrskano nakon udara u stup ulične rasvjete te odbačeno u stranu.

Osmanović je dan ranije uhićen zbog vožnje bez dozvole, te pušten uz jamčevinu. Policija moli očevice nesreće za informacije o drugom vozilu i njegovom vlasniku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene