Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekstremno rješenje

Bizarno: Otpilio si nogu da mu država ne bi našla posao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako izbjeći zaposlenje dosjetio se 56-godišnji nezaposleni Austrijanac iz Štajerske iako je njegovo rješenje poprilično ekstremno.

Uoči zakazanog sastanka u Centru za socijalnu skrb 56-godišnjak, koji je u Centar trebao doći radi provjere zdravstvenog stanja što bi, ukoliko djelatnici Centra tako odluče, moglo rezultirati ponovnim zapošljavanjem, odlučio je otpiliti lijevu nogu. Naime, 56-godišnjak je, kako tvrdi njegova supruga, električnom pilom otpilio stopalo lijeve noge iznad gležnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

>> Odrezao si penis na Valentinovo!

Otpiljeno stopalo bacio je u peć svoje radionice u kojoj je napravio 'operaciju', javlja austrijski Krone, kako mu se stopalo ne bi moglo prišiti natrag, a nogu je iznad rane podvezao kablom.Unatoč svoj 'predostrožnosti' njegovo tijelo nije izdržalo šok pa je pronađen u vrlo teškom stanju bez svijesti i vozilom hitne pomoći prevezen je u bolnicu. Policajci koji su ga pronašli u njegovoj radionici nisu uspjeli spasiti stopalo koje si je sam otpilio. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene