Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od dobronamjernih ljudi

Bizarno: Glumila rak da bi prikupila novac za vjenčanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladenka iz New Yorka, koja se lažno predstavljala kao pacijentica s uznapredovalim rakom kako bi od dobronamjenrih ljudi prikupila novac za vjenčanje iz snova, uhićena je i optužena za prevaru.

25-godišnja Jessica Varga suočena je sa šest točaka optužnice. Tvrdila je da joj je preostalo samo šest mjeseci života i da joj je posljednja žena vjenčanje o kakvom je oduvijek sanjala. Tužitelj u New Yorku priopćio je da je na taj način skupila tisuće dolara čime je platila vjenčanje u svibnju 2010. i medeni mjesec na Arubi.

Pročitajte i ovo Rano otkrivanje karcinoma - 3 Neki su mogli biti spašeni Svaki peti stanovnik Hrvatske umre od karcinoma, a odaziv na preventivne preglede je i dalje loš Ilustracija vatrena nevjesta VIDEO Mladenka u bijegu: Pucala iz pištolja na vjenčanju, sad je traži policija

>> Vjenčali se jer ih je bilo sram otkazati vjenčanje...

Nakon što se pročula njezina "tužna" priča, novac su počeli donirati različiti dobrotvori, među njima trgovine vjenčanicama i restorani. Nakon otkrića prevare par se rastao, a njezin bivši suprug Michael O'Conell nije optužen. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene