Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osebujan nastup

VIDEO Bizarna konferencija srbijanskog predsjednika: Donio košaru iz trgovine pa je krenuo show

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Borislav Zdrinja/Cropix
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić iznenadio je i zabavio sve okupljene na konferenciji za medije. Donio je košaru i diktirao nove cijene mlijeka, jogurta, pilećeg parizera...

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je na konferenciji za medije diktirao nove, niže cijene namirnica koje će, kako je najavio, stupiti na snagu u srijedu.

Namirnice je jednu po jednu vadio iz košare i objavljivao njihove stare i nove cijene.

Pročitajte i ovo Nesreća na Žitnjaku, ilustracija - 1 Poginula na mjestu nesreće Građani ogorčeni nakon stravične nesreće u kojoj je poginula djevojčica: "Strah nas je. Divljanja na ovoj cesti ne prestaju"

"Redovna cijena litre mlijeka je 109,99, bit će 95 dinara", rekao je Vučić i nastavio...  "Krumpir sa 99 dinara ide na 60 dinara za kilogram. Šampon za bebe će pojeftiniti sa 107,99 dinara na 69,99 dinara, mislim da je ovo jako važno za sve majke, dok parizer ima cijenu od 399 dinara, a od srijede će biti 259,99 dinara", najavio je Vučić.

Od srijede će građani u svim trgovačkim lancima u Srbiji moći pronaći 20 vrsta proizvoda sa sniženim cijenama, koji će biti označeni posebnim logom.

"Molio sam ministra Tomislava Momirovića da zajedničkim naporima sa proizvođačima i trgovcima pokušamo napraviti određene stvari. Ovdje su proizvodi koji će biti označeni logom - Bolja cijena", najavio je ponosno srbijanski predsjednik.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene