Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bizaran pokušaj samoubojstva: Zakucala čavle u glavu i prsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljena žena iz Beograda protekli je vikend čekićem sama sebi zakucala čavao u prsa, a zatim u glavu. Liječnici su izvadili dva čavla dugačka 10 centimetara i spasili joj život.

Umirovljena žena, koja je imala psihičkih problema i pokušala je samoubojstvo, oporavlja se od teških ozljeda, saznaje Press.

Pročitajte i ovo Policija u Bugojnom, BiH Ubijen 21 Hrvat Istraga u BiH o samoubojstvu svjedoka u istrazi ratnih zločina nad Hrvatima Slika nije dostupna Čekićem izudarao bivšu suprugu pa otišao kući i objesio se

Nesvakodnevni pokušaj samoubojstva dogodio se proteklog vikenda u jednom beogradskom naselju. Susjedi nesretne žene stare oko 60 godina pozvali su Hitnu pomoć.

'Ekipa Hitne pomoći brzo je došla i šokirala se kada su ugledali ženu koja leži na podu s čavlima u prsima i glavi. Pored nje je bio čekić kojim je u sebe zakucala čavle dužine deset centimetara. Najprije si je zabila čavao u grudi, koji joj, na sreću, nije oštetio srce. Onda si je zakucala čekić u glavu i pala u nesvjest', priča jedan od susjeda koji dodaje da je žena živjela sama te da je imala psihičkih problema, ali nitko nije očekivao ovakav pokušaj samoubojstva. 

'Dnevno Hitnom službom  prođe i 800 pacijenata s raznim ozljedama, ali ovo još nismo vidjeli. U operacijsku salu unijeli smo ženu s dva čavla u tijelu. Izvadili smo čavle, žena je u teškom stanju, ali je izvan životne opasnosti', izjavio je izvor iz Urgentnog centra.  

'Oba čavla su dužine 10 centimetara i da je pogodila srce, ne bi bilo šanse da je spasimo. Uspjeli smo bez većeg krvarenja izvaditi čavle i spriječiti najgore. Ona će kod nas ostati na oporavku dok ne prođe opasnost da se rana inficira i da dođe do trovanja', dodao je izvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene