Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Davali mito policajcu

Bivši savjetnik Jamesa Camerona ponovno na sudu zbog nezakonitih isplata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andy Coulson, bivši savjetnik za medije britanskog premijera Jamesa Camerona, ponovno će se pojaviti pred sudom zbog optužbi da je odobrio nezakonite isplate državnom službeniku dok je bio urednik tabloida Ruperta Murdocha, objavio je u ponedjeljak ured britanskog državnog tužitelja.

Porota londonskog suda Old Bailey prošlog tjedna nije se uspjela usuglasiti oko presude jesu li Coulson i drugi bivši urednik ugaslog tabloida News of the World Clive Goodman krivi po optužbi za nezakonite isplate jednom policajcu od kojeg su dobili telefonske imenike za britansku kraljevsku obitelj pa će suđenje biti ponovljeno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sud rekao mišljenje Majka otišla s društvom u provod i sina s invaliditetom ostavila samog kod kuće: "Imao je opekline od sunca, ubode i bio je uplašen" Filip Zavadlav Od Nobelove nagrade do hipija VELIKA GALERIJA Cirkusom počeo, cirkusom završio: Pogledajte u kakvom je izdanju Filip Zavadlav dočekao presudu

'Nije u prirodi naše zemlje da odustane'

Coulson je na istom suđenju ipak proglašen krivim za neovlašteni upad u poruke glasovne pošte kojim je dobivao podatke za naslovnice svojih novina, a izricanje presude po toj odluci očekuje se još ovog tjedna.

Tri druga novinara i bivši privatni istražitelj NotW-a prije početka suđenja priznali su krivnju i bit će osuđeni zajedno s Coulsonom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene