Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet godina kome

Bivši premijer Ariel Sharon prebačen na kućnu njegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši izraelski premijer Ariel Sharon, koji je već pet godina u komi, prebačen je na svoju obiteljsku farmu, objavili su izvori iz bolnice.

Sharon (82) će nastaviti dobivati liječničku pomoć na svojoj farmi Sycamore, gdje se često tijekom svoje političke karijere povlačio kako bi sa svojim suradnicima raspravljao strategiju države.

Pročitajte i ovo Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja? Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno"

>> VIDEO: Sharon dobio skulpturu koja diše

Prijevoz bivšeg izraelskog premijera nadzirala je izraelska služba unutarnje sigurnosti Shin Bet. Medicinska oprema koja će i dalje na životu održavati Sharona već je prije prebačena na farmu, koja se nalazi u blizini Pojasa Gaze.

Zahtjev za prebacivanjem Ariela Sharona iz bolnice podnijeli su njegovi sinovi Gilad i Omri. Ariel Sharon je 4. siječnja 2006. godine pretrpio težak moždani udar i otada je u komi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene