Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši kanadski ministar:

VIDEO 'Izvanzemaljci posjećuju Zemlju tisućama godina, zabrinuti su zbog atomske bombe'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši kanadski ministar obrane Paul Hellyer dao je intervju za jednu televiziju u kojem je kazao da 'najmanje četiri vrste izvanzemaljaca' već tisućama godina posjećuju Zemlju'.

Paul Hellyer je u razgovoru za RT izjavio kako najmanje četiri vrste izvanzemaljaca već tisućama godina posjećuju Zemlju. Kada ga je novinarka Sophie Shevardnadze upitala zbog čega misli da su NLO-i stvarni, Hellyer je samouvjereno odgovorio: 'Zato što znam da jesu. Zapravo, oni naš planet posjećuju već tisućama godina'.

Dodao je i da su njihove aktivnosti povećane u posljednjih nekoliko desetljeća, točnije od trenutka kada su ljudi izumili atomsku bombu.

Koga je sve u 2013. posjetio NLO?


Bivši ministar tvrdi i da su izvanzemaljci 'vrlo zabrinuti zbog mogućnosti da se ponovno upotrijebi atomska bomba jer je svemir jedinstven pa to neće utjecati samo na ljude na Zemlji, već i na druge vrste u svemiru'.

'Jako se boje da bismo mogli biti dovoljno glupi i ponovno početi upotrebljavati atomsko oružje. To b bilo vrlo loše i za njih i za nas', kazao je.

Pročitajte i ovo Izvješće Pentagona tvrdi da su opaženi NLO-i obični objekti i fenomeni Ništa od malih zelenih Pentagon o opaženim NLO-ima: "U popularnoj kulturi vlada narativ..." Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca

Hellyer je, inače, bio na poziciji ministra obrane 1960.-ih godina, a na to da 'nismo sami u svemiru' upozorava već dugi niz godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene