Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši showman

Bivši izraelski TV voditelj ubio se u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelski TV voditelj Dudu Topaz, uhićen zbog planiranja napada na svoje poslodavce, izvršio je u četvrtak samoubojstvo u zatvoru, objavila je izraelska Uprava za zatvorski sustav.

Šezdesettrogodišnja bivša TV zvijezda objesila se pomoću kabela električnog grijala za vodu u kupaonici zatvora blizu Ramlea, jugoistočno od Tel Aviva. Suđenje Topazu trebalo se nastaviti 25. kolovoza. Ubrzo nakon uhićenja u lipnju, on je priznao da je osmislio napade na dva šefa koji su odbili njegove ideje o povratku na TV ekran. Optužen je i za napad na urednika jednih novina koji mu nije dao kolumnu. Talentirani, temperamentni i uglađeni Topaz je nekoć bio vodeća TV osoba u Izraelu koji je popularnost stekao vrlo gledanim TV showom. (Hina)

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna" Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene