Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mafijaški obračun

Bivši Arkanov tjelohranitelj ubijen u Beogradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rade Rakonjac, nekadašnji tjelohranitelj Željka Ražnatovića Arkana, ubijen je u pucnjavi u kafiću u Beogradu.

Nekadašnji tjelohranitelj i vojnik Željka Ražnatovića Arkana (41) te bliski prijatelj Luke Bojovića (40), teško je ranjen u pucnjavi u jednom beogradskom kafiću te je ubrzo nakon ranjavanja i umro. U pucnjavi koja se dogodila u Zvečarskoj ulici oko podne, ranjene su još dvije osobe, prenosi B92.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nakon krvoprolića Srbija skuplja ilegalno oružje: Policija već preuzela 3000 komada oružja i desetke tisuća komada streljiva Veliki prosvjed u Beogradu potreseni i roditelji Ministar predložio da se sruši škola u kojoj je ugašeno devet života

Događaj se zbio nedaleko od stadiona nogometnog kluba Partizan, a Tanjug piše kako su druge dvije ranjene osobe muškarci u dobi od 55 i 60 godina, jedan od kojih je s nekoliko hitaca iz vatreenog oružja pogođen u vrat i nalazi se u po život opasnom stanju.

B92 piše i kako je u beogradskom naselju Medak pronađen zapaljeni automobil marke Alfa Romeo, iz kojeg su prije nego što je zapaljen, pobjegla dvojica mladića. Navedeni portal piše kako se vjeruje da je iz tog automobila pucano na Rakonjca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene