Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je otac?

Bivša ministrica pravde imala osam ljubavnika kad je začela kćer?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša francuska ministrica pravde, Rachida Dati, izlazila je s osmero muškarca u vrijeme kada je ostala trudna, objavio je Dominique Desseigne za kojeg ona tvrdi da je otac njezinog djeteta.

Otkrića o intenzivnom ljubavnom životu 47-godišnje Rachide Dati objavljeni nakon burnog sukoba oko očinstva njezine kćeri, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust" Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi

Multimilijunaš Dominique Desseigne (68) odbija DNK test iako Dati tvrdi da je upravo on otac. Ministrica sada pokušava dobiti sudsku odluku da se Desseigne podvrgne utvrđivanju očinstva. Ona, naime, tvrdi da je njezina sada trogodišnja kćer Zohra začeta tijekom jednog strastvenog susreta s multimilijunašem 2008. godine.

Međutim, on kaže da je bio samo jedan od mnogih muškaraca s kojima je Dati imala avanturu u to vrijeme i da on ne zna je li zapravo Zohrin otac.

>> Političarka inflaciju zamijenila felacijem

Njegovi su odvjetnici sudu dostavili pisani dokaz da je ona u to vrijeme bila u vezi sa 'do osam muškaraca'. Među njima su navodno bili televizijski voditelj, ministar, španjolski premijer, brat Nicolasa Sarkozyja, državni odvjetnik Katra... Dati pak kaže da ima dokaze da je Desseigne stalno posjećivao Zohru kada se rodila.

Podsjetimo, Rachida Dati bila je francuska ministrica pravde od 2007. do 2009. godine, a sada je zastupnica u Europskom parlamentu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene