Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BuyTwitter BanTrump

Bivša agentica CIA-e pokrenula kampanju: Želi skupiti milijardu dolara, kupiti Twitter i zabraniti Trumpa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša tajna agentica CIA-e, čiji su identitet otkrili mediji tijekom administracije Georgea Busha, pokrenula je kampanju za prikupljanje milijarde dolara za kupnju Twittera i izbacivanje predsjednika Donalda Trumpa s platforme.

Očito nezadovoljna konstantnim Twitter postovima predsjednika Donalda Trumpa, bivša agentica Valerie Plame Wilson prošlog je tjedna pokrenula je svoju GoFundMe kampanju. 

Pročitajte i ovo Joe Biden Predsjednikov govor Joe Biden: "Od dva kandidata za predsjednika, jedan je prestar i mentalno nesposoban" Donald Trump trumpove ludorije Ljude koji su upali na Kapitol nazvao je domoljubima pa ponovio zlokobnu prijetnju: "Ako ne pobijedim..."

"Ako Twitterovi rukovoditelji ne žele ugasiti Trumpovo nasilje i mržnju, onda je to na nama", napisala je, koristeći hashtagove #BuyTwitter i #BanTrump

"Donald Trump je učinio mnogo užasnih stvari na Twitteru - od poticanja bijele nadmoći do promicanja nasilja nad novinarima. Njegovi tvitovi štete zemlji i čine zlo ljudima. No, prijetnja nuklearnim ratom Sjevernoj Koreji sve je podigla na novu, opasnu razinu", navela je u svojoj kampanji.

Plame Wilson je napustila CIA-u 2005. godine nakon što je njezin identitet procurio u medije od strane jednog službenika u administraciji Georgea W. Busha 2003. godine. Curenje informacija je vjerojatno bilo s namjerom da se diskreditira njezin suprug Joe Wilson, bivši diplomat koji je kritizirao Bushovu invaziju na Irak.

Pred bivšom špijunkom je dug put ako želi kupiti jedan od najvećih svjetskih društvenih medija. U kampanji je, od 18 sati 23. kolovoza kada je započela, prikupljeno skromnih 8500 dolara.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene