Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radikalni kult

Bit će pogubljeni: Ubili ženu pa rekli da su ih opsjeli demoni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva člana radikalnog religioznog kulta koji su na smrt pretukli ženu u McDonaldsu, nakon što im se odbila pridružiti, bit će pogubljeni, naredio je sud. Oni tvrde - opsjeli su nas demoni.

Nekoliko mjeseci suđenja pomahnitalim članovima zabranjenog kulta u Kini, dovelo je do presude optuženima - bit će pogubljeni, piše Independent.

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Ilustracija Usred noći Ubio suprugu i dvije malene kćeri: Detalji zločina koji je potresao zemlju lede krv u žilama

Peteročlana banda još je u svibnju krvoločno napala i usmrtila 37-godišnju Wu Shouvan dok je naručivala hranu u McDonaldsu, u mjestu Zhaovuan u provinciji Shandong.

Navodno im nije željela dati svoj broj telefona kada su je pokušali učlaniti u svoj kult 'Svemogući duh'.

Kazali su joj da je 'zlog duha' i uzeli si za pravo oduzeti joj život udarajući je metlama i stolcima. Tragičan kraj života svoje žrtve 'zapečatili' su udarajući je nogama dok se nisu uvjerili da je uistinu mrtva.

Nakon suđenja, sud je Zhang Fani (29) i njezinom ocu Zhang Lidonu (55) odredio smrtnu kaznu.

VIDEO U opsjednutoj kući duh ozlijedio novinara

Lu Yingchun (39), još jedan član ubojite bande, dobio je doživotnu kaznu, dok su dva druga, Zhang Hang i Zhang Qiaolian dobili 10 i 7 godina zatvora. Svi su također suočeni s optužbama za članstvo u zabranjenom kultu.

U krvavom metežu je, prema pisanju kineskih medija, sudjelovalo i 12-godišnje dijete kojem se sudilo na sudu za maloljetne osobe i javnost tom suđenju nije imala pristup.

Svi su članovi zabranjenog kulta u Kini 'Svemogući duh', poznatog i kao Crkva Svemogućeg Boga, koja vjeruje da je Isus uskrsnuo kao Kineskinja, supruga osnivača kulta.

Napad je nazvan 'ekstremnom okrutnošću' posebno stoga što peteročlana banda nije nikome od prisutnih u restoranu dopustila da pomogne napadnutoj ženi.

Optuženi su se branili tvrdnjom da su napad izveli ne svojom krivnjom, već pod utjecajem nadnaravnih moći demona.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene