Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Biopsija: McCain nema rak kože

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biopsija maloga komada kože s desnog obraza budućeg republikanskoga predsjedničkog kandidata i senatora Johna McCaina pokazala je da nema raka kože, objavili su liječnici.

"Nije potrebno daljnje liječenje", rekao je Michael Yardley, glasnogovornik klinike Mayo u Arizoni, a prenosi priopćenje koje je objavila McCainova predsjednička kampanja u srijedu rano ujutro.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijo Mijoča - 5 ''Nitko ovo ne želi raditi" Marijo je najveći farmer u svojoj županiji, a tek mu je 17: "Krvav je to posao, ali pošten. Zato sam na njega još ponosnija" Ilustracija Zlokobna poslastica Slatkiš popularan među djecom može izazvati rak? Neke zemlje zabranile su upotrebu sporne tvari

John McCain koji čeka republikansku nominaciju za predsjedničkoga kandidata, obavio je biopsiju nakon rutinskog pregleda kod dermatologa.

Senator iz Arizone tijekom Vijetnamskoga je rata pet godina bio u zarobljeničkom logoru gdje je pretrpio snažne opekline od sunca.

Dosad je od 1993. operirao četiri maligna melanoma. Kao osoba koja je preživjela rak kože McCain je izložen riziku nove pojave tog oboljenja kože te kod liječnika pregledava kožu svaka tri do četiri mjeseca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene