454248
454248
454248
454248
454248

Pojavio se mladić koji tvrdi da je Clintonov nezakoniti sin

  • , 21.10.2016., 07:52
  • Autor:
  • komentara

U vrijeme kad je Williams začet, Clinton je bio guverner te savezne države. Williamsova majka Bobbie Ann tada je, tvrdi on, bila seksualna radnica i ustvrdila je kako je Clinton bio jedini bijelac s kojim je spavala.

 
 
 
 
Bill Clinton (Foto: AFP)
Bill Clinton (Foto: AFP)

Uoči američkih predsjedničkih izbora gotovo na dnevnoj bazi pojavljuju se skandali iz života kandidata za novog predsjednika SAD-a. I dok se Donalda Trumpa povezuje sa seksističkim i seksualnim napadima na žene, Hillary Clinton najviše je kritizirana zbog obavljanja službene korespondencije preko privatnog servera u vrijeme dok je bila državna tajnica SAD-a.

Sada se pak na udaru našao i njen suprug, bivši američki predsjednik Bill Clinton. Tridesetogodišnji Danney Lee Williams zatražio je uzorak njegova DNK, ne bi li dokazao kako je Bill Clinton njegov otac.

Bill Clinton i Danney Williams (Foto: Facebook)

Bill Clinton i Danney Williams (Foto: Facebook)

U tome će mu pomagati nekoliko odvjetnika. "Sve što želim je znati istinu!", kazao je Williams za Radar. "Vjerujem da je Hillary saznala za mene i rekla mom ocu da bih ja mogao uništiti njene izglede da uđe u Bijelu kuću. Ali pokušavat ću i dalje, želim da moja djeca upoznaju svog djeda. Imam petero djece, tri djevojčice i dva dječaka, i oni uvijek pitaju tko je njihov djed", rekao je Williams.

Pravnici ističu kako u Arkansasu nema zastare za dokazivanje očinstva. U vrijeme kad je Williams začet, Clinton je bio guverner te savezne države. Williamsova majka Bobbie Ann tada je, tvrdi on, bila seksualna radnica i ustvrdila je kako je Clinton bio jedini bijelac s kojim je spavala.

"Ovo je osobno. Politika nema s time nikakve veze. Izbore sam iskoristio samo kako bih dobio medijsku pažnju", istaknuo je Williams. Dodao je i kako postoji velika sličnost između njega i Billa Clintona.

"Volio bih da me majka nazvala Bill Clinton Jr., ali molim se da ću jednog dana moći promijeniti ime u Danny Lee Clinton. Osjećam da me otac voli i da me želi priznati", zaključio je Williams.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se