Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŽELI DNK TESTIRANJE

Pojavio se mladić koji tvrdi da je Clintonov nezakoniti sin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vrijeme kad je Williams začet, Clinton je bio guverner te savezne države. Williamsova majka Bobbie Ann tada je, tvrdi on, bila seksualna radnica i ustvrdila je kako je Clinton bio jedini bijelac s kojim je spavala.

Uoči američkih predsjedničkih izbora gotovo na dnevnoj bazi pojavljuju se skandali iz života kandidata za novog predsjednika SAD-a. I dok se Donalda Trumpa povezuje sa seksističkim i seksualnim napadima na žene, Hillary Clinton najviše je kritizirana zbog obavljanja službene korespondencije preko privatnog servera u vrijeme dok je bila državna tajnica SAD-a.

Pročitajte i ovo Leonard Mack nije gubio nadu Optužen je za silovanje dviju tinejdžerica, a nakon 47 godina dokazao je da je nevin: "Konačno mogu disati" Slika nije dostupna Bivši Jacksonov tjelohranitelj Je li ovo biološki otac Michael Jacksonovog sina Blanketa?

Sada se pak na udaru našao i njen suprug, bivši američki predsjednik Bill Clinton. Tridesetogodišnji Danney Lee Williams zatražio je uzorak njegova DNK, ne bi li dokazao kako je Bill Clinton njegov otac.

U tome će mu pomagati nekoliko odvjetnika. "Sve što želim je znati istinu!", kazao je Williams za Radar. "Vjerujem da je Hillary saznala za mene i rekla mom ocu da bih ja mogao uništiti njene izglede da uđe u Bijelu kuću. Ali pokušavat ću i dalje, želim da moja djeca upoznaju svog djeda. Imam petero djece, tri djevojčice i dva dječaka, i oni uvijek pitaju tko je njihov djed", rekao je Williams.

Pravnici ističu kako u Arkansasu nema zastare za dokazivanje očinstva. U vrijeme kad je Williams začet, Clinton je bio guverner te savezne države. Williamsova majka Bobbie Ann tada je, tvrdi on, bila seksualna radnica i ustvrdila je kako je Clinton bio jedini bijelac s kojim je spavala.

"Ovo je osobno. Politika nema s time nikakve veze. Izbore sam iskoristio samo kako bih dobio medijsku pažnju", istaknuo je Williams. Dodao je i kako postoji velika sličnost između njega i Billa Clintona.

"Volio bih da me majka nazvala Bill Clinton Jr., ali molim se da ću jednog dana moći promijeniti ime u Danny Lee Clinton. Osjećam da me otac voli i da me želi priznati", zaključio je Williams.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene