Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Par demantirao optužbe

VIDEO: 'Bili smo pozvani na večeru u Bijeloj kući'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bračni par koji je optužen da je banuo u Bijelu kuću, na večeru s indijskim premijerom bez pozivnice, javno je demantirao upad bez poziva.

Nakon što je vijest o bračnom paru koji je nepozvan došao u Bijelu kuću obišla svijet, Terey Salahi izjavio je kako je to njemu i njegovoj supruzi bilo najneugodnije iskustvo koje su doživjeli u životu, piše APTN. Glasnogovornik Bijele kuće Robert Gibbs izjavio je kako su predsjednik Obama i prva dama Michelle bili ljutiti zbog spomenutog incidenta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krađa u Dubrovniku Prijetli američkim turistima, pa ih opljačkali Slika nije dostupna Tražili djevojke u oglasniku Bračni par podvođenjem zaradio 80 tisuća kuna

Terey Salahi za NBC je jučer rekao kako postoji i druga strana priče, točnije objašnjenje koje će ih poštedjeti optužbi. No, u istoj TV emisiji glasnogovornik Bijele kuće Gibbs inzistirao je na tvrdnji da bračni par nije bio pozvan na večeru. Salahi je rekao kako je zajedno sa svojom suprugom surađivao s tajnom službom u vezi incidenta koji se dogodio 24. studenog.

'Tko bi na takvu večeru išao bez pozivnice?'

'Bili smo pozvani, nismo upali bez poziva. Sumnjam da postoji itko tko bi došao na takvu večeru bez poziva', rekla je Michaele Salahi za NBC. Dodala je kako se šokirala drugo jutro kada je sebe i supruga vidjela na vijestima. 'Strašno je to što nam se dogodilo. Naši su životi odjednom bili uništeni, sve što smo radili bio je uništeno', očajno je izjavila Michaele. Njezin suprug  tvrdi da imaju email koji svjedoči da nisu došli na večeru bez poziva.

>> FOTO: Nezvani par čak se i rukovao s Obamom!

Bračni par Salahis došao je na Congressional Black Caucus party, a sada se postavlja pitanje jesu li imali ulaznice. Glasnogovornik partija kaže kako je bračni par sjedio za stolom u dvoranu u kojoj je Obama držao govor. Kada su se pristigli gosti požalili kako netko sjedi na njihovom mjestu, osiguranje je od bračnog para Salahis zatražilo ulaznice. Kada se ispostavilo da ih nemaju, zamoljeni su da napuste party.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene