Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni

Policajci 'reketarili' premijera BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvorica policajaca uhićena su pod sumnjom da su se bavili iznudama i reketiranjem. Njihova je meta bio i Fadil Novalić.

Četvorica policajaca, uključujući dvojicu na zapovjednim dužnostima, uhićena su u petak u Tuzli pod sumnjom da su se bavili iznudama i reketiranjem, izvijestila je u petak TV Federacije BiH (FTV) navodeći kako je njihova meta ranije bio i Fadil Novalić, sadašnji predsjednik vlade Federacije BiH.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer?

Četvoricu pripadnika MUP-a Tuzlanske županije uhitili su policajci iz sastava Ministarstva unutarnjih poslova Federacije BiH.

Jedan od uhićenih je Samir Aljukić, koji trenutačno obnaša dužnost komesara policije Tuzlanske županije, što je po ustroju policijskih struktura u BiH najviša operativna zapovjedna dužnost.

O posljednjim terorističkim napadima na Balkanu - 'To je samo početak'

Uhićen je i zamjenik zapovjednika policijske postrojbe za posebne namjene Jasmin Kurtić.

Tereti ih se da su proteklih godina ucjenjivali poduzetnike u Tuzlanskoj županiji kako bi im osigurali dopuštenja za transport robe i oslobodili ih plaćanja kazni za prometne prekršaje.

Federalni premijer Novalić metom tih ucjena bio je u vrijeme kada se bavio privatnim poduzetništvom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene