Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mreža krijumčara narkotika

BiH podignula optužnicu protiv Alena Solde

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državno odvjetništvo Bosne i Hercegovine objavilo je danas kako je podignulo optužnicu protiv Alena Solde, kojega se tereti da je organizirao mrežu koja je krijumčarila narkotike iz BiH u Hrvatsku.

Kako se pojašnjava, 39-godišnji Soldo koji ima prijavljeno prebivalište u Međugorju u prosincu 2010. godine organizirao je isporuku deset kilograma droge 'skunk' koju su članovi njegove skupine trebali prodati na području Splita i Zagreba.

Kupoprodaja pet kilograma 'skunka' na području Splita je obavljena, no hrvatska je policija krijumčare uhitila kada su drogu pokušali prodati u Zagrebu. Optužnica protiv Solde, kojega se tereti za kazneno djelo neovlaštenog prometa opojnih droga, proslijeđena je sudu BiH na potvrdu. (Hina)

Pročitajte i ovo GP Slavonski Brod Mnogi su spajali Kolone na granicama, a sezona još nije pravo ni počela: Na prijelaz se čeka satima Rudnik Mramor Zatočen jedan radnik Zbog ignoriranja radnika došlo do nesreće u rudniku: "Naši vapaji su godinama isti, radimo u skučenom prostoru"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene