Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon utakmice

BiH: Gorjele zastave, pretučeni maloljetnici u hrvatskim dresovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Fojnici su poslije utakmice pretučena djeca, samo zato što su Hrvati, tvrdnje su jednog Fojničanina.

Nakon utakmice Hrvatska-Kamerun u Fojnici u BiH napadnuti su maloljetnici u dresovima hrvatskih reprezentativaca. 'U Fojnici su poslije utakmice pretučena djeca, samo zato što su Hrvati. Ne od vršnjaka, već od starijih mrcina', rekao je jedan Fojničanin za Klix.ba.

Pročitajte i ovo Novi napad na djelatnike ZET-a Sindikat prijeti zaustavljanjem prometa Napadnuta vozačica ZET-a u šoku za Dnevnik Nove TV: ''Po rukama, nogama i glavi, lupali su me gdje su stigli'' Uhićen još jedan napadač na maloljetnike Novo uhićenje VIDEO U Vukovaru uhićen još jedan napadač na maloljetnike: Policija objavila detalje

Maskirani napadači maloljetnike su navodno gađali kamenjem, te udarali letvama i nogama.

Kaos, pucnjava i suzavac na Hvaru: Demolirali restoran, pretukli vlasnika pa ih napali mještani

Policija je za incident koji nitko nije prijavio doznala u petak ujutro. Izvršit će provjeru kako bi utvrdili što se dogodilo, te poduzeti sve mjere da se ovakve situacije spriječe.

U više gradova zapaljene zastave BiH

Bosanski mediji izvijestili su i o paljenju zastava države BiH u nekoliko gradova u zemlji. U istragu o događajima uključilo se Tužiteljstvo BiH. 'Policijskim organima bit će naređeno da izvrše privođenje počinitelja, te će nakon prikupljanja svih dokaza o ovim događajima, tužitelj Tužilaštva BiH donijeti odluku o daljim aktivnostima', poručili su.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene