Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Elementarna nepogoda

VIDEO BiH: Nove poplave odnijele dva života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nabujalom potoku u općini Čelinac, nedaleko Banja Luke, pronađena su tijela muškarca i žene. Pretpostavlja se da su žrtve poplava koje su od utorka ponovno pogodile Bosnu i Hercegovinu.

Tijela su sinoć u mjestu Barakovici kod Čelinca otkrili pripadnici banjalučke policije no još ih nisu uspjeli izvaditi, budući da se nalaze na teško pristupačnom terenu.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Uprava u rasulu Putin sazvao izvanredni sastanak zbog katastrofe koja prijeti jednoj regiji: Šokirao se kada je saznao da nekoliko mjeseci ne zna pravo stanje Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku"

Pretpostavlja se da je bujica auto nizbrdicom odnijela u nabujali potok gdje su se ugušili. Glasnogovornica Centra javne sigurnosti Banja Luka Marija Markanović priopćila je kako specijalizirana vozila pokušavaju doći do njihovih beživotnih tijela.

Nestala jedna osoba u BiH, nove poplave ugrozile desetine naselja

Žrtve su najvjerojatnije 37-godišnji Darko Stanojević, čiji je nestanak prijavljen u utorak, 5. kolovoza i 42-godišnja Petra Živković iz Čelinca. Darko Stanojević bio je otac četvero djece, a Petra Živković majka troje maloljetnika.

Još se jedna osoba u BiH smatra nestalom u poplavama. Poplave se ponavljaju nakon samo tri mjeseca, a prouzročile su nove štete u brojnim općinama. Vlada Distrikta Brčko na današnjoj je sjednici proglasila stanje elementarne nepogode zbog poplava koje su tijekom protekla tri dana pogodile ovo područje.

Ogromne su štete zabilježene u Lukavcu, Zavidovićima, Gračanici i drugim gradovima sjeverne i središnje Bosne. (Hina)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene