Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez grižnje savjesti

Bezobzirni trkač gurnuo ženu pod autobus, nije se ni okrenuo da vidi što je s njom, je li živa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je zamolila građane da pomognu, da dojave tko je ako ga prepoznaju.

Londonska policija je objavila videozapis nastao u jutarnjim satima 5. svibnja jer još uvijek nije pronašla trkača koji je bezobrazno odgurnuo pješakinju i bacio je pod autobus na Putney Bridgeu.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Slika nije dostupna U pritvoru Nije se ni okrenuo: Uhićen trkač koji je ženu bezobzirno gurnuo pod autobus

Dama stara 33 godine je srećom ostala živa jer se vozač autobusa izvanredno u trenutku snašao, a priča kaže da je koji metar dalje i zaustavio vozilo kako bi joj mogao priskočiti upomoć.

Zanimljivo, kojih petnaestak minuta kasnije, još dok se žena oporavljala na pločniku, taj je isti trkač ponovno prošao pored nje, opet kao da se ništa nije dogodilo, kao da joj nije ugrozio život.

"Da vozač nije munjevito reagirao, pitanje je bi li djevojka danas bila živa", kazao je narednik Matt Knowles koji radi na slučaju i koji je zamolio građane da proslijede informaciju tko je ako ga prepoznaju. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene