Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletjela kod Bijele kuće

Vladin zaposlenik zabavljao se s bespilotnom letjelicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na južnom travnjaku Bijele kuće pronađena je bespilotna letjelica kojom je upravljao vladin zaposlenik.

Tajanstvena naprava pronađena u dvorištu Bijele kuće zapravo je mala bespilotna letjelica kojom je iz zabave upravljao vladin zaposlenik, objavljeno je u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće - 2 Imao nacističku zastavu Poznato tko je mladić koji se namjerno zabio u ogradu ispred Bijele kuće: Htio ubiti Bidena Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće - 2 Istraga u tijeku VIDEO Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće: Sudario se dvaput, a pored njega je ležala jeziva zastava

"Naprava" koja po dosadašnjim informacijama nije opasna, pronađena je u vrtu Bijele kuće, rekao je u ponedjeljak glasnogovornik američke izvršne vlasti odgovarajući na informacije o navodnoj prisutnosti omanje bespilotne letjelice.

New York Times kasnije je objavio da je naprava pronađena na južnom travnjaku bespilotna letjelica kojom je upravljao vladin zaposlenik.

U vrtu Bijele kuće pronađena 'naprava'

On ne radi u Bijeloj kući, a tajnoj je službi rekao da je letjelicom upravljao iz zabave do trenutka kad je izgubio nadzor nad njom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene