Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad bespilotnom letjelicom

Ubijen zapovjednik pakistanskih talibana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mulvi Nazir Vazir, poznat kao Mula Nazir, zapovjednik pakistanskih talibana čiji su se ratnici borili protiv snaga NATO-a u Afganistanu, ubijen je u napadu američkih bespilotnih letjelica pri čemu je ubijeno ukupno 10 osoba u pakistanskim plemenskim zonama, objavili su izvori pakistanskih snaga sigurnosti.

Dvije rakete pogodile su vozilo pobunjenika u selu Sar Kanda u Južnom Vaziristanu, plemenskom okrugu koji se smatra jednim od talibanskih uporišta na sjeveru Pakistana. 'Mula Nazir i njegovih pet boraca ubijeni su. Među žrtvama su i dva lokalna zapovjednika Ata Ulah i Rafej Kan', kazao je visoki sigurnosni dužnosnik.

Prema riječima drugog dužnosnika do pucnjave je došlo kasno navečer u srijedu ali ta informacija nije potvrđena do četvrtka, ujutro jer je do napada došlo u zabačenom planinskom području koje graniči s Afganistanom.

Pročitajte i ovo Screenshot Zastrašujuće Stotine bijesnih muškaraca napale ženu zbog natpisa na haljini: "Samo je jedna kazna – odrubljivanje glave" Prosvjed u Pakistanu I to se događa Pobijedio na izborima pa objavio: "Neću prihvatiti pobjedu, namjestili su mi je"

>> U Pakistanu ubijeno 7 humanitaraca

Američka bespilotna letjelica usmrtila je u četvrtak ujutro najmanje četiri 'pobunjenika' u susjednom plemenskom okrugu Sjeverni Vaziristan, prema lokalnim sigurnosnim izvorima čime broj smrtno stradalih u američkim napadima raste na najmanje 10 u zadnja 24 sata. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene