Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen na djelu

Bespilotnom letjelicom htio prokrijumčariti drogu u zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bespilotna letjelica spriječena je u pokušaju krijumčarenja droge zatvorenicima, izvijestila je australska policija.

Policija u Melbourneu je uhitila muškarca koji je upravljao bespilotnom letjelicom, koja je prenosila drogu s ciljem da je dostavi zatvorenicima u Matropolitan kaznenom centru. Incident se dogodio jučer oko 16:30 sati po lokalnom australskom vremenu, prenosi Guardian.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Brod s dorgom Udar na kartele VIDEO Elitne postrojbe u filmskoj akciji pohvatale krijumčare kokaina: "Ovo je najveća zapljena u povijesti naše zemlje"

Policajci su u blizini zatvora zatekli muškarca i ženu u automobilu, koji su kod sebe imali bespilotnu letjelicu s manjom količinom droge pričvršćenom na nju.

VIDEO: Je li ovo savršeni ubojica komaraca?

Protiv muškarca (28), policija je podnijela dvije kaznene prijave, a on bi se na pred sudom trebao pojaviti za tjedan dana.

David McCauley, predstavnik Udruženja za javne usluge, čiji su dio i zatvorski čuvari, istaknuo je kako je to samo posljednja u nizu brojnih metoda kojima se droga pokušava unijeti u zatvor.

"Ako mogu bacati teniske loptice s drogom preko zida, uz broj čuvara takav kakav je, biti će teško zaustaviti te letjelice", istaknuo je McCauley.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene