Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Britanska veza

Berlusconiju na 'bunga bunga' partije dovodili i Britanke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biznismen Giampaolo Tarantini je u samo 9 mjeseci potrošio 80.000 eura za kupnju avionskih karata djevojkama koje su iz cijele Europe stizale na 'bunga bunga' zabave Silvija Berlusconija.

Policijska istraga je otkrila kako je 'svodnik' talijanskog premijera imao i tzv. britanska veza. Iz čak 100.000 prisluškivanih razgovora između Berlusconija i Tarantinija čije su prepiske predane sudu na čak 7.500 stranica doznaje se kako je biznismen organizirao orgije od srpnaj 2008. do svibnja 2009. godine te da je osim avionskih karata djevojkama plaćao i limuzine s vozačem, smještaj u hotelima s pet zvjezdica te 5.000 eura pod uvjetom da s Berlusconijem provedu noć. Kao bonus od Berlusconija su dobivale još gotovine i nakit.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga oko prostitutka Nova istraga protiv Berlusconija zbog plaćanja šutnje Slika nije dostupna Novi seks skandal Berlusconi: Ispred sobe me čekalo 11 djevojaka, mogao sam samo s osam

Na jednoj od snimaka Tarantini Berlusconiju govori kako će mu poslati jednu svoju prijateljicu iz Londona. 'Vrlo je lijepa, mlada. Ima tek 21 godinu', kazao je Tarantini talijanskom premijeru.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene