Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kradljivica srca'

Berlusconijeva Ruby ipak je bila prostitutka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada Marokanka po imenu ‘Ruby kradljivica srca’ koja je bila pozivana na zabave bivšeg šefa talijanske vlade Silvija Berlusconija ipak je bila prostitutka, izjavio je tužitelj.

Policijski istražitelj Marco Ciacci govorio je o redovitom prostituiranju Karime El Mahroug ili Ruby kao i Brazilke Iris Berardi koja je također sudjelovala na večerama u premijerovim rezidencijama, te druge Brazilke Michelle Conceicao.

Ruby je uvijek negirala da je prostitutka i sustavno je opisivala večeri kod bivšeg predsjednika vlade kao ‘obične večere’. Berlusconi je također nijekao bilo kakav intiman odnos s mladom ženom.

Po riječima tužiteljstva u Milanu koje kazneno goni Berlusconija zbog prostituiranja s maloljetnicom i zloporabe položaja, te večeri organizirane u Arcoreu blizu Milana pretvarale su se najčešće u orgije.

Uz desetak plaćenih susreta s Ruby između veljače i svibnja 2010. kad je još bila maloljetna, Berlusconiju se od početka travnja sudi jer je provodio pritisak na milansku policiju da pusti djevojku nakon privođenja krajem svibnja 2010. zbog krađe.

Marco Ciacci istaknuo je da postoje ‘naznake da su se Iris Berardi, Michelle Conceicao i Ruby redovito bavile prostitucijom’. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene