Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupio joj skupu ogrlicu

Berlusconi jedva zaustavio objavu slika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi uspio je pravnim putem blokirati objavljivanje fotografija sa zabave nakon što su mediji objavili da je među gostima bila 18-godišnja Noemi Letizia, čiji je odnos s vremešnim premijerom već izazvao skandal u Italiji.

Prema pravosudnim izvorima, 72-godišnji Berlusconi, koji opovrgava da je imao vezu s 18-godišnjom Noemi Letiziom, izjavio je da bi objavljivanje fotografija koje je bez dopuštenja snimio jedan ‘paparazzo’ prekršilo njegovo pravo na privatnost. Tužitelj u Rimu izdao je sudski nalog za pljenidbu stotina fotografija koje je koristeći snažan objektiv snimio Antonello Zappadu ispred Berlusconijeve vile na Sardiniji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Zadru Strašna nesreća! Djevojka (22) motorom udarila u Kopnena vrata, na mjestu je preminula Slika nije dostupna Počelo suđenje zbog Ruby FOTO: Sve Berlusconijeve ljepotice

Novine su objavile da je na zabavi koju je priredio Berlusconi sve prštalo od mladih djevojaka. Njegov privatni život je pod povećalom otkako je snimljen na proslavi Letizijinog 18. rođendana u Napulju prošlog mjeseca kada joj je poklonio skupu ogrlicu. Berlusconi tvrdi da je na zabavu samo navratio jer godinama poznaje njezinu obitelj.

Taj događaj predstavljao je kap koja je prelila čašu strpljenja Berlusconijeve supruge Veronice Lario koja je potom zatražila razvod, sita i ogorčena ponašanjem supruga prema lijepim mladim ženama. Berlusconi je u četvrtak još jednom odbacio sve optužbe za nedoličan odnos s Noemi i rekao je da će dati ostavku ako se ustvrdi da je lagao o tome.

(Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene