Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požalio se da uopće nam vlast

Berlusconi usred Pariza citirao Mussolinija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi citirao je fašističkog diktatora Benita Mussolinija kada se požalio da kao glavna osoba u Vladi uopće nema vlast.

'Kao premijer nikad nisam imao osjećaj da imam vlast' rekao je Silvio Berlusconi na konferenciji Organizacije za ekonomski razvoj i suradnju (OECD) u Parizu. 'Kao biznismen s 56 tisuća zaposlenih ponekad sam imao osjećaj da mogu odlučivati i da imam kontrolu. Ali danas u ova demokratska vremena, ja svima služim i svatko me može kritizirati, pa čak i uvrijediti', rekao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "JAKO DOBRA POZICIJA" Hrvatska bi mogla u OECD za tri do sedam godina, poznato oko čega će se najviše pregovarati Denis Bećirović IZBORI U BIH Povećava se prednost Komšića i Bećirovića, Dodik se bori, oglasio se i Čović, a Čavara poručio: ''Schmidt je trebao poništiti odluke prethodnika''

Berlusconi, koji se često šali i otvoreno komentira teme od seksa do religije i to na kontraverzan način, smatra da ako moć postoji, sigurno nije u rukama onih na čelu vlade, javlja Reuters. 'Usudit ću se citirati nekog koga se smatra diktatorom, velikim i slinim diktatorom, Benita Mussolinija.

U njegovom dnevniku nedavno sam pročitao jednu frazu koja glasi: 'Kažu da imam vlast. To nije istina. Možda imaju moji stranački dužnosnici. Ali ja to ne znam. Sve što mogu napraviti je reći svom konju da ide lijevo ili desno. I moram biti zadovoljan s time', citirao je Berlusconi. Njegove riječi su nasmijale šefove država ili vlada okupljenih u Parizu, gdje su u svoje članstvo primali nekoliko novih zemalja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene