Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na opće iznenađenje

Berlusconi se pojavio na suđenju u aferi Rubygate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši šef talijanske vlade Silvio Berlusconi pojavio se u petak na opće iznenađenje na sudu u Milanu na saslušanju svjedoka u procesu Rubygate u kojem je optužen za prostituciju s maloljetnicom.

U petak je sud nastavio sa saslušanjem svjedoka, djevojaka koje tvrde da su sudjelovale na raskalašenim večerama u njegovoj rezidenciji u okolici Milana.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević Afera odijela Sud odbio prijedlog obrane Dragana Kovačevića, Uskok: "To je pokušaj odugovlačenja" Donald Trump Izašli mu ususret Trump u posljednji trenutak dobio odgodu - ne mora položiti 464 milijuna dolara

Na ročištu u ponedjeljak svoj je iskaz dala mlada marokanska manekenka. Pozvana da svjedoči u Milanu iznijela je nekoliko sočnih detalja o večerama bunga-bunga, kako se nazivalo zabave organizirane u Berlusconijevim rezidencijama.

>> Berlusconi pod istragom u vezi s prostitucijom

Bivši predsjednik vlade optužen je u okviru skandala Rubygate da je platio za desetak seksualnih usluga mlade Marokanke Karime El Mahroug ili Ruby između veljače i svibnja 2010. dok je bila maloljetna za što se u Italiji može dobiti tri godine zatvora. Njih dvoje negiraju seksualne odnose. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene