Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Politički udar?

Berlusconi priznao da je griješnik, suce optužio za špijunažu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi priznao je da je 'ponekad grešnik', ali je tužitelje koji ga žele izvesti pred sud zbog posljednjeg sex-skandala optužio za špijunažu u sovjetskom stilu kako bi ga svrgnuli u političkom udaru.

Berlusconi je u razgovoru za list Il Foglio, iskoristio priliku da poveća uloge u njegovom ratu živaca s milanskim sucima. Slijedećeg tjedna očekuje se sudska odluka o tome treba li mu se suditi za plaćanje seksualnih usluga maloljetnici i kasniju zloporabu vlasti kako bi joj pomogao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba za fotelju Italija: Lijevi centar hoće Prodija za predsjednika Slika nije dostupna Izgubio potporu Berlusconija Talijanski premijer večeras daje ostavku

>> Berlusconi o Ruby: To je farsa, optužbe su neutemeljene

'Ja sam, ponekad, poput svih, grešnik, ali vrsta moralizatorske pravde kakva se koristi protiv mene jednostavno je skandalozna', rekao je u razgovoru s urednikom lista Giulianom Ferrarom, njegovim nekadašnjim ministrom. 

Tužitelji u Milanu tvrde da je Berlusconi platio seksualne usluge 'znatnom' broju djevojaka, uključujući i 17-godišnju Marokanku Karimu El Mahroug, plesačicu u jednom noćnom klubu, poznatu po nadimku 'Ruby'. Također tvrde da je Berlusconi izvršio pritisak na policiju da Ruby, osumnjičenu za krađu, pusti iz pritvora. (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene