Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krivi ljevicu

Berlusconi: Optužili su me za sve osim da sam gay!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi u ponedjeljak je u intervjuu objavljenom u programu talijanskog radija Capital izjavio kako ga je 'ljevica optužila za sve, osim za to da je gay i da Talijanima krade novce'.

'Vi smatrate optužbom kad vam kažu da ste gay?', upitao ga je novinar radija. 'A u mojem slučaju...', odgovorio je Il Cavaliere te dodao: 'No među svojim prijateljima imam puno gayeva, simpatični su i zabavni'.

Pročitajte i ovo Optuženi za izdavanje lažnih potvrda - 3 USKOK objavio Podignuta optužnica protiv 14 Hrvata: Mitom došli do lažne EU digitalne COVID potvrde Ilustracija Seksualni predator Agent CIA-e drogirao i silovao desetke žena: "Našli smo 500 snimaka golih i onesviještenih žrtvi. Vodio je detaljan popis"

>> Berlusconi bivšoj ženi mora plaćati 100.000 eura NA DAN!

Silvio Berlusconi nekoliko je puta optuživan za homofobiju. Na pitanje o seksualnim skandalima s kojima ga povezuju, a trenutačno se protiv njega vodi proces zbog maloljetničke prostitucije, odgovorio je: 'Bolje je voljeti lijepe žene, nego biti gay'.

Nakon što je najavio šestu kandidaturu za talijanskog premijera 8. prosinca, medijski je magnat potpuno okupirao audiovizuelnu scenu svojim intervjuima koje daje gotovo svaki dan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene