Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi seks skandal

Berlusconi: Ispred sobe me čekalo 11 djevojaka, mogao sam samo s osam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi opet se našao u središtu seks skandala.

Talijanski list objavio je transkripte telefonskih razgovora u kojima se Berlusconi hvalio kako ga je 11 djevojaka čekalo ispred vrata za seks. Berlusconi je rekao kako je primio samo osam djevojaka te da nije mogao još preostale tri, piše The Telegraph.

Pročitajte i ovo Južnokorejski predsjednik i prva dama klopka ili korupcija? Skupocjena Diorova torbica mogla bi koštati vlasti predsjednika moćne države Humanitarna pomoć - 4 Zemlje suspendirale pomoć Skandal trese UN: Zaposlenici Agencije za pomoć palestinskim izbjeglicama pomagali militantima Hamas

'Sinoć sam imao red isprd vrata, bilo ih je 11. Uspio sam ih samo osam, nisam mogao više. Jednostavno ih ne možeš sve', rekao je Berlusconi u razgovoru iz 2009. godine.

Snimke razgovora s poduzetnikom Gianpaolom Tarantinijem tonski su snimljene u sklopu istrage zbog navodne prostitucije u koju su uključeni i on i premijer Berlusconi.

Na snimkama se čuje kako Berlusconi govori da djevojkama ne treba previše plaćati jer su ionako kasnije dobro zbrinute. Požalio se i kako mu premijerska funkcija oduzima vrijeme za njegove ženske obožavateljice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene