Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve 'pojasnio'

Berlusconi: Djevojke su samo nastupale u burlesknim točkama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši predsjednik talijanske vlade Silvio Berlusconi, koji se prvi put pojavio na ročištu u procesu Rubygate u Milanu, izjavio je da su večeri u njegovoj luksuznoj vili nedaleko od Milana, u javnosti predstavljene kao 'orgije', zapravo bile tek 'burleskne predstave' u stilu francuskog kankana.

Medijski mogul, optužen u toj aferi za korištenje seksualnih usluga marokanske maloljetnice nadimka "Ruby" i zloporabu vlasti, ustrajno negira da je sudjelovao u raskalašenim zabavama s prostitutkama.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Silvio Berlusconi - 1 u 87. godini Preminuo je Silvio Berlusconi, zločesti dečko talijanske politike

>> Berlusconi se pojavio na suđenju u aferi Rubygate

To su bile "elegantne večere" na kojima su mlade djevojke "sudjelovale u burlesknim točkama" u "nekadašnjoj diskoteci (njegove) djece", u "smirenoj, simpatičnoj i prpošnoj" atmosferi, opisao je Berlusconi.

Svoje prvo pojavljivanje na jednom ročištu bivši talijanski premijer objasnio je "željom da nazoči toj komediji, velikoj medijskoj akciji ocrnjivanja", ustvrdivši da je riječ o "beskorisnom" ali skupom sudskom postupku čije je financiranje iz javnih sredstava "skadalozno".

Berlusconija optužnica tereti da je od veljače do svibnja 2010. desetak puta platio za seksualne usluge Marokanki Karimi El Marug "Ruby", koja je tad bila maloljetna, za što je po talijanskim zakonima zapriječena kazna do tri godine zatvora. I Berlusconi i "Rubi" niječu da su ikad imali spolne odnose. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene