Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni u akciji 'Kraba'

Beograd: Liječnici orgijali s manekenkama i pjevačicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradska policija uhitila je korumpirane liječnike i farmaceute, koji su u jednom beogradskom stanu orgijali s pjevačicama i manekenkama.

Akcija koju su tamošnje vlasti provele i u kojoj je uhićen i direktor instituta za onkologiju, Nenad Borojević, nosila je naziv 'Kraba', no sama akcija gotovo je dovedena u pitanje, zbog mnogobrojnih pritužbi stanara, na koje policija nije mogla reagirati, da ne dovede akciju u pitanje.

Pročitajte i ovo Ante Ćorušić - 3 Gost Dnevnika Nove TV Hoće li biti štrajka? Ravnatelj KBC-a Zagreb odgovara: "Liječnicima nikad nije bilo bolje" Liječnici spremaju štrajk - 1 Dnevnik Nove TV pita Podržavate li zahtjeve liječnika? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

'Stan je iznajmio doktor Bekić, a on i Borojević su najčešće dolazili. Tijekom akcije 'Kraba', na vratima stana zatekli smo zalijepljenu poruku: 'Ovo je kuća razvrata'. To je vjerojatno zalijepio netko od ogorčenih susjeda', rekao je za Press neimenovani izvor iz srpske policije.

Isti izvor navodi kako policija sumnja kako su djevojke u tom stanu pružale seksualne usluge za novac, no ističe kako za to još nema dokaza.

Od uhićenja liječničke mafije, piše Press, u stan u beogradskom naselju Medaković, nitko nije dolazio, a susjedni su napokon osjetili olakšanje.

'Sada konačno možemo mirno spavati, i da djeci ne pokrivamo uši, kako ne bi čuli sve te urlike i gadosti. Ovdje su tanki zidovi, čuje se kad susjed progovori, možete misliti što se sve čulo, dok su ti luđaci orgijali', priča jedan os susjeda, koji je htio ostati anoniman.

>> Srbija: Zbog mita uhićen ravnatelj Instituta za onkologiju

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene