Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio im pištoljem

Beogradski policajac opljačkao sirijske migrante, uzeo im preko 2000 eura i dokumente

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od prvog oštećenog oduzeo je 1400, a od drugog 650 eura, kao i osobne dokumente.

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Beogradu, u suradnji s Prvim osnovnim javnim tužiteljstvom u Beogradu, uhitili su policijskog službenika PU za grad Beograd M. K. (23) zbog sumnje da je s još jednim policijskim službenikom izvršio kazneno djelo razbojništva nad sirijskim državljanima, objavila je srbijanska policija u priopćenju.

Pročitajte i ovo Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći" Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu

Osumnjičeni je 18. kolovoza u večernjim satima u Beogradu prišao oštećenima i pokazavši im službenu legitimaciju i pištolj koji je držao ispod jakne, zahtijevao od njih da sve predmete izvade iz džepova, a zatim je od prvog oštećenog oduzeo 1400, a od drugog 650 eura, kao i osobne dokumente.

Policija radi na identifikaciji drugog osumnjičenog policijskog službenika, dok će M. K. biti priveden nadležnom javnom tužiteljstvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene