Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio je rastavu

Beograd: Objavljeni stravični detalji ubojstva supružnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravičan zločin ovih dana trese Beograd. Ljubomorna žena bušilicom je, navodno, probušila glavu suprugu koji ju je htio napustiti zbog druge žene, no prije toga ga je drogirala i pokušala ugušiti krpom.

Srpski mediji danas su objavili nove detalje oko stravičnog ubojstva na Banovom Brdu u Beogradu. Izjavu je dala i dadilja koja je naletjela na mrtvog muškarca i teško ranjenu ženu.

Pročitajte i ovo Krenulo je suđenje roditeljima - 5 Nezapamćeni masakr Mnoge je iznenadila jedna stvar na suđenju roditeljima dječaka ubojice: "To očito nije bila neovisna odluka suda" Suđenje roditeljima dječaka ubojice masakr u Beogradu FOTO Roditelji dječaka ubojice i dvojac iz streljane se izjasnili: "Nismo krivi"

'Vrata je otvorila starija djevojčica, zakoračila sam u stan i čula jak, tup udarac, kao da je nešto palo. Uletjela sam u spavaću sobu, i zatekla Sabinu sa zarivenim nožem. Branko je ležao na bračnom krevetu, okrvavljene glave, u ustima je imao krpu. Bio je mrtav', rekla je dadilja.

Prema izvoru iz istrage, ubijeni muškarac je imao nekoliko udaraca po glavi, pretpostavlja se od bušilice koja je nađena u stanu. Sumnja se i da je bio omamljen mješavinom alkohola i lijekova, kao i da ga je Sabina pokušala ugušiti stavljajući mu krpu u usta, piše Blic.

Podsjetimo, 30-godišnja državljanka Obale Bjelokosti osumnjičena je da je bušilicom ubila svog supruga, u njihovom stanu u Beogradu, a potom pokušala izvršiti samoubojstvo. Njihova djeca, dvije djevojčice u dobi od 2,5 i 4 godine sjedile su kraj svojih roditelja dozivajući ih.

>> Strava u hotelu: 68-godišnjak raznio lice svojoj ljubavnici (16)

Kako pišu tamošnji mediji, ubijeni je namjeravao napustiti suprugu zbog druge žene. On je bio član mirovne misije pri UN te je u misiji u Sudanu upoznao drugu ženu zbog koje se htio razvesti od sadašnje. Ona se, navodno, nije mogla pomiriti s činjenicom da će ostati sama s djecom pa je pribjegla ovom strašnom činu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene