Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spremni na sve

Beograd: 8000 policajaca čuvalo mir tijekom mitinga oporbe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanska oporba u Beogradu je održala prosvjedni skup tražeći izvanredne izbore!

Pred Domom narodne skupštine, Srpska napredna stranka i nekoliko manjih oporbenih stranaka, uspjele su okupiti 50-ak tisuća ljudi.

Pročitajte i ovo Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao sjednica Hrvatskog sabora Četiri milijuna razloga za veselje HDZ-u Strankama u 2024. gotovo dvoznamenkasti iznos: Zastupnice će dobiti više od zastupnika

Jako policijske snage bile su raspoređene u središtu Beograda gdje je i zaustavljen je promet. Policajci u opremi za razbijanje demonstracija bili raspoređeni su oko zgrade Radio-televizije Srbije, Predsjedništva i Skupštine, piše Press. Po središtu Beograda od jutra se razmještalo i dvije tisuće zaštitara.

Kod Tašmajdanskog parka raspoređeni su policajci bili na konjima, a jake snage policije nalazile su se i u Kreunskoj ulici gdje je sjedište Demokratske stranke, koje je bilo napadnuto tijekom zadnje Gay parade. Red u Beogradu sveukupno je čuvalo 8000 policajaca.

Incidenata nije bilo, ali prijetnji jest. Ne raspišu li se izvanredni izbori u roku od dva mjeseca, oporba će ponovno na ulice.’Ako ne budu htjeli da razgovaramo, ako siledžije nastave da se ponašaju kao i do sada, u travnju mjesecu zateći ćete me na asfaltu. Sjediti ću na stiroporu da se ne prehladim', rekao je Tomislav Nikolić, predsjednik SNS-a.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene