Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Benazir Bhutto u oporuci pozvala supruga da vodi stranku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stranka ubijene pakistanske oporbene čelnice i nekadašnje premijerke Benazir Bhutto objavila je njezinu političku oporuku u kojoj ona izražava strah glede budućnosti Pakistana i poziva svojeg supruga da preuzme vodstvo njezine stranke.

Politička oporuka Bhutto, ubijene u samoubilačkom bombaškom napadu 27. prosinca, pročitana je stranačkom čelništvu odmah nakon pogreba, ali dosad nije objavljena u javnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stranka Benazir Bhutto na čelo parlamenta nominirala ženu Slika nije dostupna Sin Benazir Bhutto naslijedio majku na dužnosti predsjednika PPP-a

Stranački glasnogovornik rekao je kako je odlučeno da se oporuka pusti u javnost kako bi prestala nagađanja oko njezinih želja glede vodstva stranke.

'Bojim se za budućnost Pakistana. Molim vas da se nastavite boriti protiv ekstremizma, diktature, siromaštva i neznanja', poručila je Bhutto u oporuci koja se sastoji od jednog rukom pisanog komada papira, s nadnevkom 16. listopada, dva dana prije nego što se vratila u Pakistan nakon osmogodišnjeg izgnanstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene