Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bombaš iz Bruxellesa

EVO KAKO JE POBJEGAO Objavljena nova snimka 'čovjeka u bijelom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Belgijski tužitelji objavili su nove snimke preživjelog napadača na briselski aerodrom 22. ožujka, poznatog kao 'čovjek u bijelom'.

Vlasti su zamolile građane koji su ga vidjeli da svoj iskaz daju u policiji. Muškarac je 'uhvaćen' na snimkama nadzornih kamera do 9.50 sati prema lokalnom vremenu, a na glavi je imao bijeli šešir te svijetlu jaknu koju je kasnije bacio, javlja BBC.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Pomoću snimki nadzornih kamera policija je otkrila tijek kretanja nakon napada muškarca za kojim traga i kojeg optužuje za sudjelovanje u napadu.

Vlasti mole građane da predaju jaknu ukoliko su je negdje pronašli ili eventualno imaju snimke koje bi mogle biti korisne u istrazi terorističkog napada.

Podsjetimo, u dva napada koja su potresla belgijski grad Bruxelles 22. ožujka poginule su 32 osobe. Napadi su se dogodili u metrou i zračnoj luci. Dosadašnja istraga ukazuje na to da su u zračnoj luci bila tri napadača. Dva su se raznijela, a treći je pobjegao. Odgovornost za napade je preuzela Islamska država.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene