Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oružje bacio u kanal

DRAMA U BEČU Hrvat napao bivšu djevojku, a njezinog ljubavnika ranio nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
51-godišnji Hrvat napao bivšu djevojku, a njezina novog dečka pokušao raniti nožem.

Austrijska policija u nedjelju navečer uhitila je 51-godišnjeg Hrvata koji je napao svoju bivšu djevojku, a njezina novog dečka pokušao raniti nožem. Napadnuta žena i njezin ljubavnik nalaze se u bolnici gdje im je pružena odgovarajuća liječnička skrb.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

Kako piše Kurier, u nedjelju navečer, oko 20.30 sati Hrvat je počeo lupati na vrata svoje bivše djevojke te nije prestao sve dok mu nije otvorila. Upao je u kuću gdje je naišao na njezina novog ljubavnika kojeg je napao nožem. Zadao mu je lakše tjelesne ozlijede na području ramena.

Nakon toga, 51-godišnjak se okomio na bivšu djevojku. Vukao ju je za kosu, tukao i nanio ozljede na licu. Ozlijeđeni ljubavnik pozvao je policiju koja je uhitila napadača koji je napustio mjesto napada. Pronašli su ga na pragu njegovog stana, a kasnije je pronađen i nož kojeg je muškarac bacio u kanal.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene