Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Beč: Avion zbog dima u pilotskoj kabini sletio nakon polijetanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Boeing' 737-800 austrijske tvrtke Austrian Airlines (AUA) prisilno je sletio nedugo nakon polijetanja u Beču kad je dim ispunio pilotsku kabinu, objavila je ta tvrtka, kako javljaju agencije.

Zrakoplov, koji je trebao letjeti u Sofiju sa 72 putnika, bez teškoća je sletio u međunarodnu zračnu luku Schwechat u Beču pet minuta nakon polijetanja, navela je AUA u priopćenju. Dodaje se da još nije utvrdila uzrok pojave dima, ali da radi na tome, javlja France Presse.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Beč je pažljiviji Austrija donijela odluku koja se odnosi na sve građane, Italija promijenila uvjete za ulazak u zemlju Slika nije dostupna I Airbusov konkurent u problemima Boeing prisilno sletio zbog dima u kabini, putnik u bolnici

>> VIDEO: Crnogorski zrakoplov sletio bez jednog kotača

Glasnogovornica tvrtke Livia Dandrea-Boehm rekla je kako u izgredu nitko nije ozlijeđen te da nije trebalo zvati vatrogasce, javio je Associated Press. Jedan 'boeing' 737-800 sa 130 osoba pao je potkraj veljače blizu Amsterdama, pri čemu je poginulo devet ljudi i ranjeno više od 50, navodi AFP.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene