Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sablasna priča

Beba umrla nakon poljupca misteriozne osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica je rođena i već se pridružila svojim roditeljima u njihovom domu kada je postala teško bolesna.

Tek rođena beba preminula je nakon što ju je poljubila misteriozna osoba s čirom na usnama. Naime, Eloise Lampton rođena je zdrava, ali je umrla samo 24 dana kasnije nakon zaraze virusom hepresa koja se pokazala kobnom, piše Mirror. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija kod susjeda Petomjesečna beba umrla od gladi, imala je samo tri kilograma Ilustracija Ožalošćena obitelj Beba iskopana iz groba nakon što ju je prolaznik čuo kako plače četiri dana nakon ukopa

Njezini roditelji Sarah Pugh (28) i Douglas Lampton shrvani su. Ne znaju tko je nesvjesno prenio infekciju na njihovu novorođenu kćer.

'Mislili su da je došla od mene, ali testovi na bolest bili su negativni. To je mogao biti bilo tko', kaže majka.

Eloise je rođena 1. studenog carskim rezom. Roditelji su uskoro djevojčicu odveli kući, ali nakon samo tjedan dana počela je gubiti na kilaži i postala jako bolesna.

Zašto se ljudi s godišnjeg vraćaju UMORNI?

Liječnici su je morali staviti na aparate za održavanje života dok su pokušavali otkriti uzrok iznenadne bolesti. Nažalost, s infekcijom krvi nije se uspjela boriti i umrla je u naručju roditelja.

Informacija da je herpes kriv za smrt Eloise je šokirala. Nada se da će slučaj njezine kćeri u australskom Queenslandu poslužiti kao upozorenje drugima o opasnosti zaraze novorođenčadi herpesom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene