Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trebalo im 80 minuta

Beba umrla jer policajci nisu ni provjerili je li živa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napuštena beba ostavljena je na hladnoći na stepenicama džamije u Sheltonu, a policajcima je trebalo 80 minuta da primijete da je živa.

Da dječak diše shvatili su tek forenzičari koji su istraživali mjesto na kojem je dječak ostavljen u torbi tijekom vikenda. Odveden je u bolnicu gdje je umro unutar sat vremena, prenosi Daily Mail. Prije toga, policija je poslala priopćenje u kojem je pisalo da je pronađeno tijelo ispred džamije Makki Masjid u Sheltonu, u Stoke-on-Trentu.  Par minuta nakon što je otkriveno da je beba živa, došlo je novo priopćenje u kojem se navodi da je pronađeno 'malo dijete' i da je odvezeno u bolnicu. Poznato je da je uz dijete pronađena poruka 'Molim vas, pokopajte ga', kao i dvije novčanice od po 10 funti.

Pročitajte i ovo Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno

Dijete je u bolnici umrlo u 12:30 sati po lokalnom vremenu. Lokalna policija obratila se komisiji koja je istraživala kako to da policajci nisu provjerili je li beba živa. 'Policija je došla oko 10:30 sati i počela fotografirati i raditi očevid,' rekao je svjedok Tarley Richardson.

'Došli su i forenzičari i prekrili su djetetovo tijelo. Ali oko 11:50 sati čuo sam da je netko viknuo 'Zovite hitnu!'. Odjednom je policija počela micati aute. Ali prije nego što je došla hitna zamotali su dijete, stavili ga u policijski auto i odvezli,' dodao je. Toga dana, kada je dijete ostavljeno na stepenicama, temperatura je iznosila pet Celzijevih stupnjeva. Inspektor policije iz Stafforshira je rekao da će se smrt djeteta smatrati neobjašnjivom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene