Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužni početak

Beba stara 13 dana i teška 1,1 kilogram ostala sama na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica stara samo 13 dana postala je siroče nakon što su njezini roditelji pri povratku iz bolnice doživjeli stravičnu prometnu nesreću.

Malena Lucy Schollbach rođena je 12 tjedana prije termina teška svega 1,1 kilogram. Njezini roditelji 42-godišnji Justin i 33-godišnja Leah James poginuli su u automobilu kada je otac izgubio nadzor nad vozilom i udario u uličnu rasvjetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

>> Beba preživjela zahvaljujući pucketajućoj vrećici

 

Pretpostavlja se kako je uzrok nesreći bio umor jer su iz bolnice putovali više sati, a smrt ih je zadesila samo nekoliko minuta od njihove obiteljske kuće u predgrađu Sydneya. Svojoj kćeri su putovali dva puta na dan.

Bespomoćna djevojčica osvojila je srca Australaca i mediji je nazivaju 'najusamljenijom bebom u Sydneyu'. Trenutno se nalazi pod skrbi socijalne službe, a u bolnici bi trebala ostati sve do kraja listopada.
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene